Vali Aksu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli ve Manevi değerlerine bağlı; demokrasinin-hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, yurt dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

Misyon: --Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, --Onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, --Milli ve insani değerlerin tamamını kazandırmak, --21. yüzyılın tarihinde dünyanın en karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlarını yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Türkiye Sorumluluk Değeri 3.sü olmuştur.

Saatler: ilk ders başlangıç zili : 08.20 son ders bitiş zili : 14.30
Isınma: Doğalgaz ile klasik kalorifer sistemi
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sınıflar arasında futbol müsabakaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz TÜBİTAK faaliyetleri yürütmekte ve yeni projeler üretmektedir. Aynı zamanda TEKNOFEST 2020 Proje yarışmasına da özgün projesi ile katılım sağlamıştır.

Telefon - 0(342) 3234349

WEB - https://valiaksu.meb.k12.tr

Adres - Hasırcıoğlu Mah. Şehit Hanifi Yüceler Cad. No 135 Şehitkamil/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gaziantep Şehitkamil Hasırcıoğlu Mahallesinde Gaski Su Deposunun hemen yanında bulunmaktadır. Şehrin çarşısından ya da birçok mahalleden tek otobüsle 10-25 dakikada okula ulaşılabilir.

Adres - Hasırcıoğlu Mah. Şehit Hanifi Yüceler Cad. No 135 Şehitkamil/GAZİANTEP

Ulaşım Şehrin çarşısından ya da birçok mahalleden tek otobüsle 30 dakikada okula ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.